Adresa: Str. Negru Voda, Nr.100-102

Saloanele de evenimente UNICOM din Alexandria, situate in acelasi ansamblu ca si Restaurantul Crama UNICOM, va pun la dispozitie organizarea diverselor evenimente ( nunti, botezuri, banchete,intalniri, receptii) intr-o atmosfera calda si eleganta, facand  ca  evenimentul dumeavoastra sa fie memorabil.

Ansamblul este format dintr-un salon de evenimente pe 2 nivele si un salon configurat pe formatul unei sali de conferinta.

 

Adresa: Sos. Alexandriei, Nr.2

Salonul de evenimente UNICOM din Turnu Magurele dispune de o capacitate de 300 locuri. Situat la intrarea in oras, acest salon distins organizeaza diverse evenimente ( nunti, botezuri, banchete,intalniri, receptii) intr-o atmosfera calda si eleganta, facand  ca  evenimentul dumeavoastra sa fie memorabil. Pe langa salonul distins, va puteti relaxa la Terasa UNICOM situata in aceeasi incinta. La Terasa Unicom puteti sa admirati si sa simiti mireasma trandafirilor care au tranformat terasa intr-o oaza de liniste si relaxare totala. In plus, terasa dispune  de un sistem de climatizare cu vapori de apa ce te ajuta sa te racoresti in zilele toride de vara alaturi de un cocktail, o mancare delicioasa si un desert  racoros.