Curatam fara probleme orice fel de pata folosind solutii speciale, ecologice, care corespund normelor europene. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Acestea variaza in functie de gradul de uzura si de calitatea materialului.
Combinand atat experienta acumulata, cat si placerea muncii prestate, suntem pregatiti sa va oferim servicii de spalatorie si curatatorie cu adevarat profesionale. Dispunem de utilaje de ultima generatie germana: masini profesionale de calcat cu abur,masina profesionala de spalat, masina de curatat, uscator.

CONFECTII, TEXTILE

Curatam, spalam, calcam, orice tip de confectii si tricotaje la cele mai inalte standarde de calitate. Colectivul nostru de lucratoare, aplica cele mai moderne si eficiente metode, pentru indepartarea petelor, curatarea si calcarea hainelor dumneavoastra, astfel incat acestea sa fie mereu impecabile.

LENJERIE

Datorita procesului de spalare cu apa dedurizata, detergenti si aditivi de cea mai buna calitate, lenjeria dumneavoastra nu mai prezinta depozite de calcar, devine mai alba, murdaria se depune mai greu si este inlaturata mai usor, culorile sunt mai "vii’’, iar prosoapele mai pufoase. Tototdata "durata de viata’’ este mult mai mare.

ARTICOLE PIELE SI BLANA

Se vor curata chimic, intr-un proces special, folosindu-se aditivi de curatare, fixare a culorii emoliere a pielii astfel incat rezultatul sa fie cel dorit, iar hainele sa isi pastreze calitatile.

PERDELE, DRAPERII

In functie de textura lor, se spala sau se curata ecologic astfel incat sa aveti produse cu dimensiunile initiale. Perdelele vor avea un tuseu placut la atingere iar draperiile isi vor inviora culoarea.

Prin magazinul nostru aflat in Turnu Magurele, str. G-ral Praporgescu, nr. 37, comercializam produse metalo-chimice: articole electrocasnice, instalatii sanitare, menaj-gospodaresti, gresie, faianta, vopsele decorative, vopsele speciale, grunduri pentru lemn si metal, diluanti pentru toate tipurile de vopsele, adezivi gresie si faianta, feronerie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele magazinului nostru va vor oferi o satisfactie garantata.

Producem ambalaje din carton, cutii din carton ondulat de orice dimensiune, folosind toate tipurile de carton ondulat, in functie de exigentele si necesitatile clientului. Cutiile din carton ondulat sunt furnizate in diverse forme, de la marimi si modele standard, la variante realizate la cererea clientilor.